Nagrody i wyróżnienia

Nagroda dla Jarka Walczyka
Grand Prix MT Targi Polska S.A. 2019

Rekomendacja dla restauracji Pink Lobster w Warszawie
Dwa symbole sztućców
Executive Chef – Jarek Walczyk
Michelin Guide – Main Cities of Europe 2017
Trzy symbole sztućców plus
Michelin Guide – Main Cities of Europe 2018
Trzy symbole sztućców plus
Michelin Guide – Main Cities of Europe 2019

Nagroda specjalna dla Jarka Walczyka w kategorii:
Osobowość kulinarna roku 2016
Poland 100 Best Restaurants 2016

Rekomendacja dla restauracji Strefa w Warszawie:
Dwa symbole sztućców
Executive Chef – Jarek Walczyk
Michelin Guide – Main Cities of Europe 2016

Nagroda specjalna dla Jarka Walczyka w kategorii:
Szef Kuchni Roku 2015
Poland 100 Best Restaurants 2015

Nagroda dla restauracji Strefa w Warszawie w kategorii:
Najlepsza restauracja w Polsce
Executive Chef – Jarek Walczyk
Poland 100 Best Restaurants 2015

Hermes „Poradnika Restauratora” 2015 dla restauracji Strefa w Warszawie w kategorii:
Restauracja z Renomą
Executive Chef – Jarek Walczyk
XVII Wiosenne Ogólnopolskie Spotkania Czołowych Postaci Świata HoReCa i FMCG

Nagroda specjalna dla Jarka Walczyka za:
Krzewienie Sztuki Kulinarnej
Poland 100 Best Restaurants 2014

Nagroda specjalna dla Jarka Walczyka za:
Kreowanie dawnych przepisów w nowej odsłonie 2013
Poland 100 Best Restaurants 2013

Zaangażowanie

  • Prezes, współzałożyciel i fundator Fundacji Klubu Szefów Kuchni
  • Współzałożyciel i były Wiceprezes Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej
  • Były Prezydent Chef'a Bocuse d'Or Poland
  • Ambasador marki: Queen’s British Lamb
  • Ambasador marki: Z.T. Kruszwica
  • Juror degustacyjny i techniczny w ogólnopolskich konkursach sztuki kulinarnej
  • Trener i szkoleniowiec branżowy
  • Współtwórca i konsultant receptur dla branży spożywczej
  • Doradca gastronomiczny dla branży HORECA
  • Autor poradników publikowanych na łamach portali branżowych
crossmenu-circle